Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Bliv master i Eyelash Extensions!

Published : 2015-08-30 17:39:41

Bliv master i Eyelash Extensions!

Hvorfor træne?

I dag, hvor konkurrencen i skønheds industrien vokser, er det nødvendigt at videreudvikle ens færdigheder. For at være den mest attraktive i øjnene på arbejdsgivere og klienter, skal du demonstrere mange funktioner i modsætning til andre kandidater. Og dette er ikke en let opgave.

I øjeblikket er adgang til viden blevet nemmere. Læring er tilgængelig i alle medier, og især på internettet. Vippeteknikker og negleteknikker (stylist af vipper og negle), der er seriøse omkring deres karriere, ivrige efter at lykkes, bør udvide deres viden og tilegne sig nye færdigheder og kompetencer. Ud over viden, som stadig er ekstremt vigtigt, så vægter de praktiske færdigheder højt. Du kan opnå dem gennem øvelser på familie, kollegaer eller salgsfremmende tilbud til kunderne. Men der er også en anden måde at få udvidet kompetencerne på - kursus/uddannelse! Uddannelser kan ikke blot øge og styrke ens viden. Det kan også forny og forbedre de eksisterende færdigheder. Men før der træffes beslutning om at deltage i en uddannelsen eller et kursus, skal de individuelle behov vurderes. Har du brug for en uddannelsesgruppe til at dele og sparre erfaringer og styrke Deres viden i, over en længere periode. Eller måske udvikle individuelle kompetencer og færdigheder intenst, i et kortere tidsrum. Hvis vi allerede har i tankerne visionen om karriere og personlige egenskaber, Bliver det ikke svært at identificere Deres behov. Hvis du allerede kender dine behov, er det, det udgangspunkt vi tager, til at finde den rigtige uddannelse eller kursus til dig.

"Videnskab er som en enormt hav. Jo mere du af hende drikker, jo mere tørstig bliver du" S. Żeromski

Jeg har altid været en fortaler for individuel træning, min hengivenhed for det er primært på grund af intensiteten af instrukser og praktisk udførelse, fuld kontrol over sin elev. Jeg føler mig altid sikker og tryg i at være instruktør, i en afslappet og intim atmosfære. Og derfor, for ikke så længe siden, besluttede jeg at rejse næsten 900 km til tage mit individuelle forløb hos Alla Rio.

Alla Rio. Et meget anerkendt navn hos dem der er tæt forbundet med branchen eyelash extensions. Men lad mig bringe hendes profil, til dem der er lige begyndt deres eventyr med eyelash extensions.

Alla blev født i Rusland, men kom til Polen, for at opfylde sin barndomsdrøm, om at studere astronomi. Derfor bragte Kopernikus hende til Polen,men det var eyelashes som rodfæstede hende der. Alla blev forvandlet til en bemærkelsesværdig stylist, som er en af de mest respekteret og talentfulde stylister i verden. I dag repræsenteres hun i Polen som en multipel verdensmester og polsk mester, samt overdommer i forskellige internationale mesterskaber af eyelash extensions. Hun er meget talentfuld. Ikke kun med stor viden, men også en stor pædagogik, der gør til en fantastisk måde, hun kan videregive hendes viden. (* Om resultaterne af Alla kan du læse i slutningen af artiklen).

Da jeg ankommer til Alla, var jeg overbevist om, at med alle de uddannelser og kursuser jeg har haft, var jeg klar til at fokusere på én ny teknik og ved hendes lille praksis, blive mester deri. Blindt tror jeg, at den viden og de færdigheder vil komme til mig, og jeg på et øjeblik fanger alle hemmelighederne af den perfekte eyelash exstensions og bryn. Du vil ikke tro min skuffelse og samtidige store glæde. En verden af videnskab om øjenvipper og øjne, så stor og konstant voksende. Første dag i Warszawa ventede der mig 12 timers uafbrudt teori, det var både fascinerende og overraskende. At verdens styling af øjenvipper konstant udviklede sig. Og hvad jeg blev undervist og lærte for et halvt år siden, har udviklet sig til et niveau som var langt højere end forventet. Fra gammel teori, om bedst holdbarhed af eyelash extension, til i dag, er kunsten og stylingen af øjenvipper, det samme som med makeupog negle.

Øjenvipper, som danner rammen om vores øjne skal være fejlfrie og perfekte, udgør en sammenhængende og harmonisk helhed. Således plantede sig et nyt billede, styling af øjenvipper sig permanent i mit hjerte, i min klinik og i særdeleshed også i kurser og uddannelser udført af mig.

Efter en meget travl dag, blev det tid til at øve, og også her tog overraskelserne ingen ende, da det viste sig, at min viden omkring volumen eyelash extensions, i dag var langt væk fra ideel. Da jeg skal lærer den nye teknik, skærpes alle cellerne i min krop, og gør sig klar til at yde det bedste for min mester. På trods af hendes forsikringer om, at hver elev skal passere de faser af ydmyghed, praksis, og endelig kunst. Så dette skete, jeg roede rundt i et utal af pincetter, og jeg begyndte at tvivle min tidligere erhvervet viden. Men stille og roligt under træningen, begyndte der at dukke lys op i tunnelen, og pincetterne i mine hænder begyndte at udføre de smukkeste vifter af øjenvipper. Jeg tror hver vippeteknikker udemærket kender følelsen af tilfredshed, når ens indsats begynder at bære frugt. Hårdt arbejde viser sig altid at være frugtbar, vi er bare nødt til at tro på os selv og hele tiden se efter ny inspiration.

Perfektion er i detaljerne.

Det er nok ingen hemmelighed nu, og også den vigtigste konklusion af min træning i Juli. Takket været hende, kan jeg nu bedre instruere mine kursister/elever, samt give dem den nyeste viden og undervise i færdigheder, erhvervet fra de bedste. Ydmyghed bør altid minde os om, at det betaler sig at lære, for ofte ligger træning derhjemme, langt fra de perfekte eyelashes foretaget af fagfolk. Selvfølgelig kan man bestræbe sig på det optimale, og samtidig ønske at sparre penge på uddannelser, men husk at viden og videre udvikling betaler sig selv. Glade og loyale kunder vender altid tilbage, og fører mund til mund metoden vidt omkring. Alle elsker en smule luksus, så lad os gøre vores til at de føler sig specielle og forkælet, med en bagage af den nyeste viden og færdigheder. Lad os lære at blive den bedste til sit job!

Og som Alla Rio siger "Træning kan være begyndelsen på et godt venskab” « Og på dokumentation af dette et par billeder af store mestre, instruktører og venner :)

 

Alla Rio:

  • 2. plads i de polske mesterskaber 2013 i Warszawa.

  • 1. plads i volume i den internationale mesterskab Kolibri Fest i Riga i 2013.

  • 2. plads, med karakterisering og udsmykning af øjenvipper i det internationale mesterskab for Kolibri Fest i Riga i 2013

  • 2. plads i volume metode i Open LashArt Championship 2014 i St. -Petersburg,

  • 3. plads i volume i international Lash VM 2014 i Moskva,

  • 1. plads i eyebrow styling i verdens første internationale mesterskab modellering øjenbryn, World Lash 2014 i Moskva

  • 3. plads i volume eyelash extensions mesterskaber i Rusland, Moskva 2014

  • 2. plads i de polske mesterskaber 2014

  • 1. plads eyelash extensions mesterskaber, Estlands i 2014

  • 3. plads single lashes mesterskaber for instruktorer St. -Petersburg, 2015

Share this content

Add a comment

 (with http://)