Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Faux Mink eller Silk ?

Published : 2017-02-17 13:03:11

Faux Mink eller Silk ?

Hvad er forskel på dem og hvor mange slags af vipper kan man få? Hvad er bedst Silk eller Faux Mink?

Soft Silk Diamond og de har silke satin glans finish, hvis effekt spænder fra høj glans til mat. Silk vipper er produceret af et steriliseret syntetisk PBT materiale. De har ekstra dybt blå-sorte farve. Disse vipper, hvor allerede den yderste to af tredjedel er tilspidset, giver meget blødt look og er lidt lettere end faux mink.
Pga det at silk vipper er lidt mere glatte i strukturen så skal man bruge lidt mere lim til dem.

Faux Mink vipper er en efterligning af ægte mink hår, fremstillet af et meget fleksibelt PBT materiale. Disse sorte syntetiske vipper har en flot mat sorte farve(uden grøn eller blå nuance) og fin struktur, og giver et naturligt og smukt look.

De er udformet således at 2/3 af vippen fylder mere og giver derfor lidt mere krop, og materialet vejer derfor lidt mere end vores Soft Silk vipper.

Ægte Mink (Real Mink)

En af de første slags extensions. De består af 100% naturlig mink pels. Påsættes 1:1 og i volume tekniker. De er bløde og plejer at være i tykkelse 0.12-0.07. Disse ægte mink vipper giver et lidt mere uperfekte look fordi der findes både foskellige tykkelse og længde i en æske. Da det er ægte hår, vil de også reagere som ægte hår, vand/varme kan påvirke kurven. De kan også have lidt forsellige nuance fra sort-grå farve til sort-brun farve.

Slim

Slim Lashes er lavet af flade og fleksible faux mink hår, som gøre eyelashextensions behandling endnu nemmere og hurtigere. Det er det bedste valg for mere fyldige udseende og længere extensions. Slim lashes vejer mindre og derfor holder de sig også bedre end de klassiske Silk og Faux Mink vipper.

 

Share this content

Add a comment

 (with http://)