Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nyheder

Alle nyheder

Om os

JoLash er et dansk, dynamisk, innovativt og moderne firma drevet af mennesker, der tror på deres drømme.

Lidenskaben for øjenvipper kom meget før end iværksætteri, fordi at opdage og undersøge, hvilke mekanismer ligger bag de kemiske reaktioner mellem naturlige øjenvipper og forlængelser, hvordan klæbestofferne virker, og hvordan de kan optimeres til perfektion, betyder mere præcision og profialisme til os og dig. Baseret på vores arbejde sammen med vores kunder, gennem årene og på vores markedsbevidsthed. udvider vores firma konstant produkttilbud og tilføjer nye produktgrupper til sin linje. Sammen finder vi de perfekte produkter og løsninger. Vores filosofi er at imødekomme kundernes forventninger med hensyn til kvalitet, design, nye produkter og tjenester. Og gør dine ønsker til en realitet.

Lad os overbevise og overraske dig!


Velkommen til JoLash - Eylash Extensions professional forhandler

Single og Volume Lash Extensions er den mest populære og indbringende nye service i skønhedsbranchen med en stigende vækst i Danmark og udlandet. Saloner, klinikker, makeupartister og specialiserede Eyelash Extensions teknikere nyder fordelene ved denne spændende luksus service til deres kunder.

Uanset om du allerede er professionel indenfor skønhedsbranchen og ønsker at udvide dine tjenester, eller har en kærlighed til skønhed og gerne vil glæde dig med en ny og spændende karriere, sørger vi for at du opnår tilstrækkelig professionel undervisning, der kvalificerer dig/ eller og dine medarbejdere til dygtige og professionelle Single Eyelash Extension vippeteknikere.
JoLash forhandler et bredt sortiment af professionelle produkter til påsætning af Single Eyelash Extensions til særdeles konkurrencedygtige priser til  klinikindehaver, kosmetolog og vippeteknikker.

Du har som privatperson også mulighed for at købe efterbehandling og plejeprodukter til dine naturlige vipper og Eyelash Extensions.


Hvis du er interesseret eller ønsker yderligere information omkring kursus som vippetekniker i Single Eyelash Extensions, er du meget velkommen til at sende en email.

Vi glæder os til at høre fra dig.